Uncategorized

Geef eens kinderfotografie kado

Zodra je kinderen hebt wil je het liefste elk moment vastleggen. Elke fase is leuk en ze groeien zo hard. Daarbij zijn foto’s een prachtige blijvende en waardevolle herinnering voor later. En het is natuurlijk ook een hele leuke activiteit om samen met het gezin te ondernemen. Kijk bijvoorbeeld eens bij kinderfotograaf Rotterdam voor de leukste fotoshoots op locatie of juist lekken in de buitenlucht. Je kunt ook een fotoshoot cadeau doen aan een zwanger stel of verras opa en oma met een mooie gezellige shoot van de kleinkinderen.

Verschillende soorten shoots

Bij kinderfotografie kun je denken aan verschillende soorten shoots. Zo is er de newborn fotoshoot, waarbij je baby meestal tussen de 6 en 14 dagen oud is, een baby fotoshoot als je kindje 1 maand tot een jaar oud is of een kids fotoshoot, voor kinderen vanaf 1 jaar. Het mooie van kinderfotografie is dat je kind lekker zichzelf kan zijn tijdens de shoots. De fotograaf zorgt voor een gemakkelijke en prettige sfeer. Lekker enthousiast en vooral ongedwongen waardoor je op een ontspannen manier een leuke activiteit onderneemt met je gezin. Zo vertellen foto’s een verhaal en he je een echt waardevolle herinnering.

5 tips voor de shoot

  • Zorg ervoor dat je op tijd bent. Niets zo vervelend als gehaast binnenkomen waardoor je ook minder tijd hebt voor de shoot.
  • Wil je graag een newborn shoot? Neem dan in de zwangerschap al contact op met de fotograaf zodat je zeker weet dat er plek is rond de uitgerekende datum.
  • Neem niet je hele familie mee, dit zorgt alleen maar voor onrust en gedoe.
  • Spreek vlak voor een voedingsmoment af. Op die manier kun je je baby al klaarmaken voor de foto en voeding geven.
  • Maar, zorg er ook voor dat je baby niet te veel heeft geslapen van te voren. Dit maakt het alleen maar lastig om je baby tijdens de fotoshoot in slaap te krijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.