Uncategorized

Hoe droog jij je kleding: wasrek of plafonddroogrek?

Als je je kleding net schoon hebt gewassen en al je was ruikt heerlijk naar bloemetjeswasmiddel, wil je natuurlijk ook dat het netjes opdroogt zonder dat je daar zorg om hebt. Een goed wasrek is dus van groot belang. Hoewel buiten ophangen goed klinkt, is het praktisch gezien niet altijd mogelijk: ruimte te kort, slecht weer of oude gebroken waslijnen aan het balkon. Een goed wasrek wat je binnen kunt neerzetten is vaak de juiste oplossing.

Plafonddroogrek: wasrek ook voor kleine ruimtes

Heb je niet veel ruimte tot je beschikking, maar wel een groot oppervlak te drogen zoals bijvoorbeeld een hoeslaken of een tafelkleed? Dan is een plafond droogrek jouw beste vriend. Want deze handige jongen kan je gewoon aan het plafond bevestigen en het scheelt je geen oppervlakte. Je kan het plafond droogrek ophangen waar je maar wil, op allerlei soorten plafonds. Er zijn heel veel verschillende modellen en je kunt er veel was op kwijt maar je kunt ook een kleiner formaat kiezen met wat minder stangen. Een voordeel is dat zo’n wasrek aan het plafond hangt, waardoor de was verticaal komt te hangen: meer ruimte voor meer was dus, en ook nog eens minder kreukels. Als er geen was aan het plafond droogrek hangt valt hij ook nauwelijks op in de ruimte.

Wasrek of plafond droogrek: was nog nooit zo makkelijk

Veel mensen stoppen hun wasrek op zolder of in dezelfde ruimte als waar de wasmachine staat. Heb je pech dan moet-ie in de woonkamer: midden in het zicht. Bovendien wil je een plek waar het lekker ventileert. Daarom is een plafond droogrek de ideale oplossing: je kan hem gewoon boven je bad hangen, of eigenlijk overal waar je maar wil. Of misschien moet je de keuken, maar overslaan, voor je het weet ruiken je handdoeken naar avondmaal. Maar verder, je kan hem overal kwijt! Het trapgat of terras zijn ook vaak plekken waar ruimte over is en op deze manier kan je ze goed benutten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.