Uncategorized

Je bedrijf in beeld

Met bedrijfsfotografie wordt je bedrijf in prachtige beelden gevangen. Je producten, je medewerkers, je werkplek, je hele onderneming wordt in beeld gebracht. Geschikt voor je website en je social media, maar ook voor posters, drukwerk of andere toepassingen. De goede bedrijfsfotograaf brengt de sterke punten van je bedrijf in beeld en levert foto’s die je op verschillende manieren in je marketing kunt gebruiken. Zorg dat je bedrijfsnaam en je logo in beeld zijn. Of dat nu op een banner is of een bedrijfsauto, de foto moet herkenbaar op jouw bedrijf genomen zijn.

Een goede kennismaking

Veel klanten maken kennis met je bedrijf via je website, een brochure of een advertentie. Die eerste indruk moet meteen een aantrekkelijk en goed beeld van je bedrijf of je product geven.Daarbij is alles van belang: vormgeving, tekst en ook mooie foto’s van je bedrijf gemaakt door een professionele fotograaf horen daarbij. Wanneer je zorgt dat ze een tijdloos beeld geven en een mooie serie laat maken, dan kun je een poosje vooruit met de foto’s die je laat maken. Dat drukt de kosten en brengt eenheid in de foto’s die je gebruikt. Gebruik je huisstijl, je vaste kleuren en je bedrijfslogo om de herkenbaarheid te verhogen.

Bedrijfsfotografie heeft veel kanten

Bedrijfsfotografen kunnen heel goed een algemeen beeld van je bedrijf in foto’s maken, maar foto’s zijn voor meer gelegenheden te gebruiken. Je kunt het bedrijfssmoelenboek er professioneler uit laten zien met foto’s die medewerkers ook op hun LinkedInprofiel kunnen gebruiken. Je kunt diezelfde foto’s ook gebruiken om visitekaartjes met een foto te laten maken. Heb je een bedrijfsfeest, een jublileum, een congres of een andere feestelijke gelegenheid? Vraag een fotograaf om het vast te leggen en je hebt prachtige herinneringen en een aanvulling voor je beeldbank. Een jaarverslag in foto’s is weer eens iets anders en zo zijn er meer gelegenheden waar een fotograaf iets moois van kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.