Uncategorized

Video als boost voor je bedrijf

Een videoproductie kan een flinke boost geven aan je bedrijf. Op een website met alleen tekst en foto’s trekt een film of video meteen de aandacht. Een mooie bedrijfsfilm maakt een professionele indruk en is vele keren bruikbaar. Het laten maken van een film lijkt in eerste instantie duur, maar de video is zo vaak te gebruiken dat dat de uiteindelijke kosten wel meevallen. Het is wel zaak bij het laten maken van de film rekening te houden met toekomstig gebruik. Je kunt de videograaf meteen korte filmpjes laten maken voor je social media om maar een voorbeeld te geven. Zorg ook dat je bedrijf herkenbaar is op alle momenten in de film. Door een logo toe te voegen of op een subtielere manier in de beelden zelf door bedrijfsjasjes, een bedrijfsauto of het logo op de koffiekopjes.

Bedrijfsfilm of reclamespot

Een bedrijfsfilm is dus een goede investering en op veel manieren in te zetten. Zeker wanneer je rekening met de toekomst houdt. Hou in de gaten dat er geen beelden in terecht komen die snel verouderd zijn. Naast een bedrijfsfilm kun je ook een reclamefilm laten maken. Een reclamespot op de lokale televisie is vaak goed te betalen. Ook een reclamespot kun je vaker gebruiken: op beurzen, congressen en bedrijfsfeesten is de film ook te gebruiken. Ook hier wordt de waarde van de film verhoogd door goed op die multi-inzetbaarheid te letten.

Andere toepassingen van videoproducties

Naast de algemene bedrijfsfilm of reclamespot zijn er nog andere toepassingen van videoproducties. De aftermovie is inmiddels ook een bekend fenomeen. Een kort en flitsend filmpje van je evenement, zodat de aanwezigen nog even met een glimlach terugdenken aan de dag en zij die het gemist hebben er de volgende keer zeker bij willen zijn. Een variant op de reclamespot voor je bedrijf is de promotiefilm van een specifiek product of een specifieke dienst. Zeker wanneer je een nieuw product in de markt zet, is een video een goede ondersteuning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *