Uncategorized

Wat is de rol van een jacht coating consultant?

Eenmaal aan boord kan het jacht lange tijd op het zeewater blijven. In die tijd kan het worden overspoeld door zeedieren die schade kunnen aanrichten. Met de vele gevolgen die dit kan hebben, kun je het beste een jacht coating consultant inschakelen. Zij zullen je kunnen adviseren over de prestaties van je coating. Daarom moet je een beroep doen op een dergelijke specialist voordat je aan boord van je boot gaat.

Opsporing en analyse van de bodemcoating van het schip

Het is belangrijk dat je bodemcoating goed bestand is tegen zeewater. Inderdaad, hun eigenschappen moeten hen in staat stellen het jacht te beschermen. De aangroeiwerende verf op de bodem van het schip is een van de belangrijkste coatings op je jacht. Zilver antifouling lost langzaam op in het zeewater en voorkomt dat zeedieren je vaartuig aanvallen.
De coating consultant zal moeten tussenkomen om de bodemcoating te controleren. Wees je er ook van bewust dat een coating van slechte kwaliteit kan leiden tot een hoger brandstofverbruik omdat de prestaties van het jacht zullen verminderen. Denk dus niet altijd aan een mechanisch probleem wanneer je het toegenomen verbruik opmerkt. Schakel een coating adviseur in.

Opsporing en analyse van waterlijn, buiten- en dekcoating

Als je contact opneemt met de coating-adviseur, zal hij de waterlijn, dekken en buitenboordmotoren testen. Onderdelen die zeer gevoelig zijn voor corrosie vanwege de natte en droge effecten die het op hen heeft. Bovendien worden deze onderdelen aangetast door ultraviolette straling, waardoor ze verouderen. Daarom moeten deze onderdelen voorzien zijn van coatings die zeer goed bestand zijn tegen corrosie door zeewater. Zij moeten de vereiste mechanische en fysische eigenschappen bezitten en goed bestand zijn tegen weersomstandigheden. Neem contact op met de coatingadviseur, zodat hij dit allemaal kan regelen en je kan informeren over wat je moet doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.